Background Image

Allmänna Begravningsbyrån

Järnvägsgatan 11, Örebro, Sverige
Specification
Dygnet runt Juridisk rådgvining

Vi erbjuder både det vi kallar våra enklaste begravningar och traditionell rådgivning.

På Allmänna Begravningsbyrån är det inte priset på begravningen som avgör hur fin eller minnesvärd högtiden blir.

Vi erbjuder både det vi kallar våra enklaste begravningar och traditionell rådgivning.

Med traditionell rådgivning, som är vanligast, hjälper våra kunniga begravningsrådgivare till att skapa en personlig begravning.

Vår begravningsbyrå har kontoret i Örebro men hjälper även till på orten du bor. Exempel på orter är Kumla, Hallsberg, Askersund,Fjugesta, Degerfors, Laxå, Lindesberg, Nora, Hällefors, Kopparberg, Eskilstuna, Arboga, Köping.Linköping, Motala.

Om oss

1992 startade Allmänna Begravningsbyrån sin verksamhet i Örebro. Vi grundade företaget då vi ansåg att Örebro behövde en begravningsbyrå som kunde konkurrera med de två byråer som fanns i staden vid den tiden. Vi ville vara en uppstickare där priset inte var viktigast, i stället skulle våra kunder få en värdig begravning till en rimlig kostnad.

Vi blev framträdande på marknaden, precis som vi ville. Den målsättningen har vi fortfarande och vi lever upp till den även i dag då vi är ett billigare alternativ, jämfört med våra konkurrenter. Jämför gärna våra priser med vilken annan begravningsbyrå som helst och du ser skillnaden.

Vi kommer även öka vår verksamhet genom att finnas representerade i hela länet. Exempel på orter där vi kommer att finnas är: Hällefors, Kopparberg och Fjugesta. Även om vi inte finns på just din ort är du självklart välkommen att ringa eller mejla oss för ett hembesök.

 

Järnvägsgatan 11, Örebro, Sverige

Get Directions
Enquire now