Background Image

Björkdahls Begravningsbyrå

Södra Promenaden 140, Norrköping, Sverige
Specification
Dygnet runt Juridisk rådgvining

Uppdragsgivaren ska känna sig trygg redan från första kontakten

Om oss

Allt sedan starten har vi strävat efter att vara det bästa alternativet. Vi ska på ett personligt och förtroendefullt sätt med omtanke, service och kvalitet, alltid värna om kundens trygghet.

Genom våra medarbetares omtanke och samlade erfarenhet ger vi våra kunder tillgång till den fullservicen att alla produkter och tjänster finns tillgängliga på en och samma byrå.

Uppdragsgivaren ska känna sig trygg redan från första kontakten. Vår viktigaste uppgift är att ge rätt hjälp till rätt pris, oavsett om det gäller en enkel eller en mer påkostad begravning. Oavsett om det gäller en liten eller mer omfattande boutredning.

Våra samarbetspartners är i största utsträckning lokala företag. En medveten strategi som gynnar vår trakt och miljön. Ett exempel är att våra kunders gravstenar tillverkas i Norrköping.

Historia

Björkdahls Begravningsbyrå startades 1868 av Anders Petter Björkdahl och är Norrköpings äldsta begravningsbyrå. Verksamheten bedrevs på Östra Kyrkogatan, dagens Kristinagatan, där det snickrades både möbler och kistor. Sedan mitten på 1900-talet drevs företaget av kompanjonerna Rustoy och Flärdh. Senare kom röderna Ruben och Mats Lindholm att köpa företaget. Tillsammans förvärvade de även Finspångs Begravningbsyrå. Efter en tid delade bröderna sin verksamhet så att Mats själv tog ansvaret för Finspång och Ruben tog hand om Björkdahls Begravningsbyrå. I mitten av 1990-talet såldes byrån till Christer Gustavsson som under sin tid som ägare flyttade verksamheten från Kristinagatan till dess nuvarande lokaler på Södra Promenaden 140. Från 2000 ägdes företaget av Peter Broman som 2008 sålde till Josephine och Per Westergren.

Sedan 2008 ingår Björkdahls Begravningsbyrå AB i det som vi nu kallar Westergrens Begravningsbyråer. Byråer med sammanlagt sju kontor i mellersta och östra Östergötland. Samtliga dessa byråer ägs av familjen Josephine och Per Westergren, som är den fjärde generationen verksamma inom begravningsbranschen. Genom ett omfattande samarbete inom denna grupp av begravningsbyråer, kan vi erbjudande begravningstjänster och juridiska tjänster med mycket stora fördelar för våra kunder.

Södra Promenaden 140, Norrköping, Sverige

Get Directions
Enquire now