Background Image

Centrala Begravningsbyrån

Apotekaregatan 10E, Linköping, Sverige
Specification
Dygnet runt Juridisk rådgvining

Allt sedan starten har vi strävat efter att vara det bästa alternativet.

Om oss

Allt sedan starten har vi strävat efter att vara det bästa alternativet. Vi ska på ett personligt och förtroendefullt sätt med omtanke, service och kvalitet, alltid värna om kundens trygghet.

Genom våra medarbetares omtanke och samlade erfarenhet ger vi våra kunder tillgång till den fullservicen att alla produkter och tjänster finns tillgängliga på en och samma byrå.

Uppdragsgivaren ska känna sig trygg redan från första kontakten. Vår viktigaste uppgift är att ge rätt hjälp till rätt pris, oavsett om det gäller en enkel eller en mer påkostad begravning. Oavsett om det gäller en liten eller mer omfattande boutredning.

Våra samarbetspartners är i största utsträckning lokala företag. En medveten strategi som gynnar vår trakt och miljön.

Historia

Centrala Begravningsbyrån grundades på 1920-talet av Herman E. Nilsson med stationering vid Tinnerbäcken. Så småningom flyttade firman till Apotekaregatan 7, för att 1939 flytta in i del av nuvarande lokaler på Apotekaregatan 10. På den tiden sydde begravningsbyrån själva inredningen till kistorna. Detta utfördes av en kvinna som hette Frida Ström, som senare blev delägare i firman. 1957 vid Herman E. Nilssons bortgång överläts begravningsbyrån på Arne Asplunder, som sedan flera år varit anställd på byrån. Arne Asplunder drev sedan firman fram till januari 1981, då Krister Johansson och Ingemar Nordh övertog rörelsen. 2007 såldes begravningsbyrån till Erica Hellberg som i sin tur 2009 sålde verksamheten till Per och Josefine Westergren.

Sedan 2009 ingår Centrala Begravningsbyrån AB i det som vi nu kallar Westergrens Begravningsbyråer. Byråer med sammanlagt sju kontor i mellersta och östra Östergötland. Samtliga dessa byråer ägs av familjen Josephine och Per Westergren, som är den fjärde generationen verksamma inom begravningsbranschen. Genom ett omfattande samarbete inom denna grupp av begravningsbyråer, kan vi erbjudande begravningstjänster och juridiska tjänster med mycket stora fördelar för våra kunder.

Apotekaregatan 10E, Linköping, Sverige

Get Directions
Enquire now